Design a site like this with WordPress.com
Get started

Vi havde et fint svejliggermøde, hvor vi blandt andet optog gamle ubrugte ankre der var nemme at komme til skade på. Der var allerede badegæster der havde slået sig på dem.

En enkelt p-ring med bøje, blev vurderet for svær at grave ned pga. de skarpe flanger, så den blev slæbt på land. Vi opfordrer ejeren til at save begge opadgående flanger af og grave den ned, så der ikke sker skade på hverken mennesker eller både.

Vi trak en herreløs Cresent 444 ud til en bøje og forsøgte at ringe til ejeren, men telefonnummeret var for dårligt skrevet til at vi kunne tyde det.

Kun 4 af bådene har tydeligt tlf nummer i, så vi opfordrer alle til at skrive nummer i jeres båd, så I kan kontaktes hvis de driver væk, eller der er anden behov for kontakt.

Vi bemærkede et par både der ligger alt for tæt og håber at ejerne vil tale sammen og få dem flyttet lidt væk fra hinanden, før de gør skade på hinanden.

Der er stadig en hvid båd i indhegningen, som vi gerne hjælper ud, men ejeren må give et prej i facebook gruppen, hvis der er behov for hjælp.

Vi vil forsøge at få Benny Dyre fra kommunen med til vores næste sammenkomst.

Gode sommerhilsner fra  Svejliggerne i Gabet, Ellinge Havn.

 

%d bloggers like this: